Helberskovgården

ET OPHOLDSSTED EFTER

§ 66 I ALS, NORDJYLLAND

Vi har 1 plads ledig!

 

Målgruppen på Helberskovgården er et bo- behandlings- og udviklingssted for udviklingshæmmede børn/unge med psykiske problemstillinger som: angst, selvskade eller epilepsi og diagnoser som: depression, ADHD, autisme eller udviklingstraumer, tilknytningsforstyrrelser, omsorgssvigt og traumatiske oplevelser i barndommen. Børnene/de unge kan have mildere fysiske handicaps.

Aldersgruppen er fra 4 til 18 år med mulighed for efterværn til det 23. år. Der er 7 pladser i hovedhuset samt to pladser indrettet til efterværn. Det er normeret til 13 personaler, og der er sovende nattevagt.

Scroll videre for beliggenhed og indretning.

Helberskovgården som botilbud

BELIGGENHED OG INDRETNING

Helberskovgården ligger på Als Oddevej 18, 9560 Hadsund – i nærheden af landsbyen Als i landlige omgivelser. Det er i cykelafstand til stranden i Øster Hurup, skoven ved Helberskov og Mariager Fjord. Til huset hører en stor grund med plads til legeplads, bålplads, fodbold og en lille skov, hvor man kan bygge huler og lege skjul. I hovedhuset er der 7 værelser på mellem 12 og 19 kvm. og 3 badeværelser, fælles stue samt køkken.

Eksempel på værelse
Værelse 1 til botilbud
TV-stue og spisestue
Helberskovgårdens spisestue i botilbud
Fælles køkken
Fælleskøkken i hus til under paragraf 108