HVERDAGEN PÅ LANDLYST

Beboerne har forskellige individuelle problemstillinger

Der bliver i beboerens udviklingsplan taget udgangspunkt i den enkeltes særlige behov, men der er en fast struktureret hverdag i huset som er en del af den samlede behandlingsindsats.

Alle beboere vækkes hver morgen senest kl. 07.30. Derefter er der fælles morgenmad.

Alle beboere på Landlyst skal så vidt muligt, være i aktivitets-huset i hverdage fra 9.00 til 15.00 med mindre de deltager i eksternt dagtilbud som eksempelvis STU – forløb.

Der er fælles frokost kl. 12.00 og fælles eftermiddagskaffe kl. 15.00.

Fra kl. 16.00 til kl. 18.00 er der mulighed for at deltage i fælles-aktiviteter i stuen, eksempelvis computerspil eller film, men beboeren kan også vælge at gå på eget værelse.

Kl. 18.00 spises der aftensmad. Beboeren kan selv vælge om de ønsker at være med til at tilberede aftensmaden.

Kl. 20.30 er der kaffe og frugt samt socialt samvær. Beboeren skal være på eget værelse kl. ca. 22.00.

Personalet arrangerer forskellige aktiviteter i samråd med beboerne i weekenden.

Hver enkelt beboer har en dagsplan. Dags-planen kan udarbejdes både som piktogram og som tekst. Dagsplanen er et primært behandlingsredskab med henblik på, at den enkelte beboer lærer at administrere sin hverdag.

Opholdssted for udviklingshæmmede siden 2004 i Als, Nordjylland

Landlyst er godkendt og etableret i 2004, som et bo- behandlings- og udviklingssted for voksne udviklingshæmmede med psykiske lidelser.

På Landlyst bestræber vi os på at skabe tryghed, trivsel og udvikling for vores beboere. Ligesom vi tager udgangspunkt i, at Landlyst er beboernes hjem.